Buku Pageblug Nabrak Mangsa

Rp 50.000

Beli Buku ini Sekarang

Deskripsi

Bagikan

Sinopsis Buku Pageblug Nabrak Mangsa

Buku Pageblug Nabrak Mangsa

Kumpulan geguritan kanthi irah-irahan Pageblug Nabrak Mangsa iki kalebu karya wiwitan minangka wakil saka piwulangan Bahasa Jawa ing SMP Negeri 1 Jetis. Kita yakin kanthi anane karya iki para siswa bisa miwiti anggone ngolah rasa, ngolah pikiran, lan ngawekani kahanan negara kang lagi kena pageblug.

Geguritan iki muncul amarga anane pageblug kan ora ana kawusanane nemahi sadhengah negara ing ndonya iki. Amarga saka kuwi banjur muncul gagasan kanggo gawe tulisan kang ngemot rasa prihatin, rasa kuatir, lan rasa kang ora jenjem ngadhepi mangsa pandemi iki.

Minangka salah sawijine wujud rasa handarbeni tumrap para siswa bisa kita wujudake kanthi tulisan iki, nanging kudu asring nyoba lan nyoba terus nganti dadi sawijining karya. Ngenani asile aja kesusu aweh pambiji apik lan alane nanging pikolehe anggone gladhen nganti ngasilake karya iki minangka sawijine prestasi.

Terusa anggonmu gawe karya kanthi semboyan Zais untuk Mencerdaskan Bangsa. Kita nduweni gegayuhan kang gedhe supaya muncul penulis-penulis kang mumpuni lan tangguh kanggo ngadhepi sakabehe pepalang.

“DARI ZAIS UNTUK MENCERDASKAN BANGSA”

Buku Pageblug Nabrak Mangsa ini diterbitkan oleh Penerbit Buku Pendidikan Deepublish.

Dapatkan buku-buku berkualitas hanya di Toko Buku Online Deepublish. Kami berfokus menjual buku-buku kuliah untuk Mahasiswa di seluruh Indonesia, dengan pilihan terlengkap kamu pasti mendapatkan buku yang Anda cari.

Kelebihan kami :

*Buku Baru
*Original
*Pengiriman Cepat
*Stok selalu tersedia
*Packing aman & rapi
*Garansi 100% jika produk rusak/cacat/tidak sesuai KAMI GANTI atau UANG ANDA KEMBALI

Informasi Tambahan

Berat 0,3 kg

Review

Belum ada ulasan.

Jadilah yang pertama memberikan ulasan “Buku Pageblug Nabrak Mangsa”

Ada yang bisa Bang Jon Bantu?

Bantuan, transaksi, reseller dan pertanyaan umum

Ingin pengadaan buku/bahan pustaka dan kerjasama?